GÜMELİ BÖLÜKLÜ YAYLASINDA TURİZM HAFTASI KULLANDI
urizm Haftası dolayısıyla, Zonguldak'tan ve ilçelerden gelen misafirlerimiz ile '’Gümeli Bölüklü Yayla Doğa ve Kültür Yürüyüşü’' etkinliği gerçekleştirildi. Bizler de üzerimize düşen misafirperverliğimizi ekip arkadaşlarımızla ve Alaplı Orman İşletmesi çalışanlarıyla birlikte en iyi şekilde yerine getirdik.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Taner Dursun, Orman Bölge Müdürü Faruk BAYRAKTAROĞLU, Milli Parklar Şube Müdürü İdris Tetik,
İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Guzgun, Ttk Genel Müdür Yard. Ercan Gebeş, Zonguldak BEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Pekkaya, Bakka Turizm Tanıtım Birim Başkanı Mehmet Çetinkaya ve etkinliğe katılım sağlayan yaklaşık 200 vatandaşımıza ve görev yapan askerlerimize, personelime ve duyarlı halkımıza çok teşekkür ederiz.