GREYDER: 2014 Yılında iller bankası kredisi ile belediyemize kazandırılmıştır.
YÜKLEYİCİ: 1998 Yılında ihale yoluyla belediyemize kazandırılmıştır.
KAMYON: 2006 Yılında İhale ile belediyemize kazandırılmıştır.
KAZICI ve YÜKLEYİCİ:  2016 Yılında Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
Kazıcı ve Yükleyici: 2008 Yılında İller Bankası kredisi ile Belediyemize kazandırılmıştır.
TRAKTÖR: 2000 Yılında Çevre Bakanlığından Fon yardımı ile belediyemize kazandırılmıştır.
İTFAİYE: 2015 Yılında Kardeş İzmir Narlıdere Belediyesinden Hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
ÇÖP ARACI: 2014 Yılında CHP Milletvekili Mehmet Haberal girişimi ile Ankara Yeni Mahalle Belediyesinden Hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
DODGE PİKAP: 2017 Yılında Ankara Yeni Mahalle Belediyesinden Hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
ISUZU PİKAP: 2015 Yılında İstanbul Beşiktaş Belediyesinden Hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
NİSSAN PİKAP: 2010 Yılında İller Bankası kredisi ile belediyemize kazandırılmıştır.
İVECO OTOBÜS: 2012 Yılında Akçakoca Belediyesinden Hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
FORD MİNİBÜS: 2020 Yılında İller Bankası kredisi ile belediyemize kazandırılmıştır.
PEGOUT BİNEK ARAÇ: 2021 Yılında kardeş İzmir Bayraklı Belediyesinden Hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
AMBULANS: 2012 Yılında İstanbul Şişli Belediyesinden Hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.
SİLİNDİR: 2021 Yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Hibe olarak Belediyemize kazandırıldı.
ÇÖP ARACI: 2021 Model Ford Marka Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 2021 yılında hibe olarak belediyemize kazandırılmıştır.