Vali Mustafa Tutulmaz'dan Yol Çalışmaları Ziyareti
Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinde, toplam 60 Kilometreyi kapsayan beton yol çalışmasına başlandı.
Gümeli beldesi sakinlerinin, mahalle yollarının stabilize olması ve oluşan toz topraktan magduriyetlerini dile getirmeleri üzerine, Alaplı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin yaptığı ihale sonucu 60 kilometrelik beton yol yapımını üstlenen yüklenici firma, çalışmalara Kozdere Mahallesi'nden başladı. Mahallelerden ana merkezlere ve yaylalara ulaşımı kolaylaştırmayı amaçlayan program kapsamında, toplam 60 kilometre beton yol çalışması yapılacağı bildirildi.
VALİ TUTULMAZ, KAYMAKAM YILMAZ, BELEDİYE BAŞKANI SAYDAM VE İL ÖZEL İDARESİ GENEL SEKRETERİ KARAYILMAZ İNCELEMELERDE BULUNDU
Belde sakinlerinde büyük bir memnuniyetle karşılanan yol çalışmalarını Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz yerinde inceledi.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler, incelemelerinin ardından, Gümeli Cemevi ve Kültür Derneği'ni ziyâret ettiler. Belde sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyet, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler. Belde sakinleri, Vali Tutulmaz ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler.