2016 yılı kuzeyin erenleri hıdırellez şenlikleri

Etkinlikte belediyemize yardımları olan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin' e, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Aldemir'e, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş' a, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın' a, Delta İş Makinaları firma sahibi Yılmaz Türkoğlu' na, İZKA inşaat firma sahibi Fevzi Gülsoy' a, Birlik Makina firma sahibi Aydın Semerci' ye, Konutsan Ticaret firma sahibi Mehmet Abalı'ya, Alper Fındık Firma sahibi Burhan Alper'e, Kral Fındık firma sahibi Halil Demirer'e, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak'a, Alaplı Japon Pazarı firma sahibi Yaşar Çevik'e, Türk Metal Sendikasına, Erçal Fındık firma sahibi İsmet Erçal'a, Turan Oral'a, Erkan Yalman'a, Frenpar Ticaret'e Şahinöz Ticaret Cüneyt Şahinöz'e, Acarlar Ticaret Sezer Acar'a, ve tüm dostlara halkım adına Gümeli Belediyesi olarak teşekkürler diliyoruz.

Bu gün 15 mayıs 2016 Gümeli de yaptığımız hıdırellez etkinliğimiz muhteşem bir kalabalıkla yapıldı. Tüm katılımcalarımıza ve etkinliğe katılan sayın CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya'ya, sayın milletvekillerimize, sayın kaymakamımıza, Alaplı Belediye başkanımıza, Kandilli Belediye başkanımıza, Gülüç Belediye başkanımıza, Kınık Belediye başkanımıza, Ataşehir Belediye başkanımıza, Ataşehir Belediye başkan yardımcısı Ertuğrul Keloğlu'na, teşekkürler. İşte kapalı spor salonu bu gibi etkinlikleri yapmak için var. Spor salonunun yapımına vesile olan dönemin milletvekili Fazlı Erdoğan'a çok teşekkürler. Bu gün bu salonda muhteşem bir kalabalıkla olaysız ve sorunsuz bir şekilde etkinliğimizi tamamladık. Tüme katılımcalara Gümeli Belediyesi olarak sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.